(placeholder)

antwoorden vinden op levensvragen

de weg van bewustwording

Lutghart Witters

Begeleider van 'Levensprocessen

(placeholder)

“Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.”

Sören Kierkegaard, 1813-1855

Voor wie?


Heb je levensvragen maar vind je er geen antwoorden op.

Wil je weten wie je bent.

Heb je het gevoel het contact met jezelf en je omgeving te zijn verloren.


Wil je verder kijken dan de medische wereld met zijn gediagnostiseerde ziekte.

Heb je het gevoel slecht en nooit genoeg te zijn?

Bepalen angst, schuld en schaamte je leven?

Bepalen medische klachten je leven?

Wat leert jou Intelia?


Wederzijds respect binnen eigen kunnen en eigen tempo.

Acceptatie van jezelf en de ander. In het aangeven van de eigen grenzen en het respecteren van de grenzen van anderen ontstaat de acceptatie van wat 'is'. Je leert de eigen kwetsbaarheid te tonen. In het leren omgaan met de eigen kwetsbaarheid wordt verdriet, boosheid en vreugde (emoties) zichtbaar waardoor onzichtbare wonden/ trauma's zichtbaar worden. Jezelf Zijn. In het contact maken met wie je voelt en ervaart in het NU, wordt een eerlijke en krachtige omgang met jezelf en de ander mogelijk.


Contact. Door de acceptatie van wie je bent wordt de kloof tussen jij en de buitenwereld opgeheven. Open communicatie wordt mogelijk door het herstel van contact met jezelf.

Hoe wordt Intelia werkzaam?


Door de vele unieke door Lutghart ontwikkelde vaardigheden wordt tijdens de individuele sessie en groepssessie de levensenergie in elk mens aanwezig gebundeld, aangeraakt en opnieuw zichtbaar gemaakt. Door spel, lichaamsbeweging, humor, stilte, meditatie ervaar je je lichaam, je emoties, je blokkades en overleefsystemen en krijg je opnieuw de mogelijkheid je keuzes te maken. Binnen de aanwezige en steeds veranderende dynamiek word je plots door jezelf gegrepen, begrepen en omarmd. Door bewuste aandacht voor jezelf in het nu, verliest het denken zijn greep op jouw leven.


Het dwangmatig afhankelijk zijn van de goedkeuring van anderen verdwijnt door het herstel van contact met jezelf. Bewustwording.

Heb je interesse contacteer me: lutghart@lutghart.be / 00322- (0) 478-52 41 83

INTELIA

Integraal Emotioneel Lichaamswerk

Ben je nieuwsgierig naar het CONTACT met jezelf en anderen dan bieden deze avonden je een ruimer en bijzonder perspectief over al de mogelijkheden  die bewust en nog onbewust in jezelf aanwezig zijn.

In ieder mens is GEZONDHEID aanwezig en ieder mens verdient een gelukkig leven.

Ingeplande AVONDEN voor Intelia


Donderdag 15 en 29 juli 2021 - Donderdag 12 en 26 augustus 2021 - van 19u30 tot 22u


Financiële uitwisseling: 35 euro per avond -Bij inschrijven voor alle avonden: 120€ /vier avonden


Drank en lekkers aanwezig.

Contact met je lichaam, je emoties, je voelen en denken maken een stromend leven mogelijk. Je ontdekt dat er een onderscheid is tussen wat je denkt dat je voelt en wat je voelt. Je leert hoe dit onderscheid te herkennen en ermee om te gaan. Je kan je levensstroom levend houden.


Je bent in staat de eigen verantwoordelijkheid te dragen voor een leven vol synchroniciteit, zelfvertrouwen en levenskunst.