(placeholder)

antwoorden vinden op levensvragen

de weg van bewustwording

Lutghart Witters

Begeleider van 'Levensprocessen

(placeholder)

Lutghart Witters


3vleugel-leefacademie

Eester 21

2960  St-Lenaarts (Brecht)


lutghart@lutghart.be


00 32/(0)478/52 41 83

Wegbeschrijving vanuit Antwerpen

E19 naar Breda, neem afrit 3 - Brecht


Rij door het centrum van Brecht richting St-Lenaarts/Hoogstraten/Rijkevorsel.

In het centrum van St-Lenaarts:  rijdt door richting Hoogstraten/Rijkevorsel.

Aan het volgende rond punt (u ziet kasteel De Eester voor u) neemt u rechts richting Rijkevorsel (U bent in de (grote) eester).

Als u 200 meter verder rijdt, ziet u een zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (dit is ook Eester) Hier slaat u in. Je volgt de pijlen 3Vleugel-leefacademie. Op 350 meter is er links een oprijlaan met knotwilgen, daar slaat u in. Voor u ziet u het koetshuis dat uit twee woonhuizen bestaat. Sla teneinde de oprijlaan rechtsaf, passeer de ganzen en eenden weide en rij door naar de parking.

Welkom.

Wegbeschrijving vanuit Breda

E19 richting Antwerpen, neem afrit 2 – Loenhout.


Bovenaan de afrit slaat u linksaf richting Wuustwezel en ONMIDDELLIJK 50 meter verder weer links, de Katerstraat in. Je rijdt nu aan de rechterkant van de autostrade en de treinsporen, in een kronkelig weggetje. Tot je aan een kruispunt komt. Daar ga je naar links, meteen de brug over de autostrade over. Deze baan is de Kloosterstraat en je blijft ze ongeveer 3 à 4km volgen tot aan een rond punt.


Aan het volgende rond punt (u ziet kasteel De Eester voor u) neemt u rechts richting Rijkevorsel (U bent in de (grote) eester).

Als u 200 meter verder rijdt, ziet u een zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (dit is ook Eester) Hier slaat u in. Je volgt de pijlen 3Vleugel-leefacademie. Op 350 meter is er links een oprijlaan met knotwilgen, daar slaat u in. Voor u ziet u het koetshuis dat uit twee woonhuizen bestaat. Sla teneinde de oprijlaan rechtsaf (door de poort), passeer de ganzen en eenden weide en rij door naar de parking. Welkom.

Contact